Buldan Eğitim ve Dayanışma Vakfı

Buldan Vakfı, toplumdaki farklılıkların ancak dayanışma ile giderilebileceğini düşünen ve bu amaç için uzatılacak her eli tutmayı hedefleyen bir grup gönüllü tarafından 2015 yılında kurulmuştur.

OVERVIEW

This web page buldanvakfi.org presently has an average traffic classification of zero (the lower the more users). We have probed eighteen pages inside the web site buldanvakfi.org and found four websites associating themselves with buldanvakfi.org. There is five public communication sites retained by this website.
Pages Crawled
Links to this site
Social Links

BULDANVAKFI.ORG RANKINGS

This web page buldanvakfi.org is seeing variant quantities of traffic for the whole of the year.
Traffic for buldanvakfi.org

1 week
1 month
3 months
All time
Traffic ranking (by month) for buldanvakfi.org

Last Year
Traffic ranking by day of the week for buldanvakfi.org

LINKS TO WEB SITE

T.C. Buldan Kaymakamlığı Resmi Web Sitesi

Buldan Eğitim ve Dayanışma Vakfı. 2018 Yılı Proje Teklif Çağrısı İlanı. 22 Mart Dünya Su Günü Afiş ve Fotoğraf Yarışması. 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü Kamu Spotu. Bir milletin ne yapabileceğini göstermek için tarih en güvenilir rehberdir. Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak! .

WHAT DOES BULDANVAKFI.ORG LOOK LIKE?

Desktop Screenshot of buldanvakfi.org Mobile Screenshot of buldanvakfi.org Tablet Screenshot of buldanvakfi.org

BULDANVAKFI.ORG HOST

Our parsers revealed that a lone root page on buldanvakfi.org took five thousand seven hundred and eighty-one milliseconds to load. Our web crawlers could not detect a SSL certificate, so in conclusion our parsers consider buldanvakfi.org not secure.
Load time
5.781 secs
SSL
NOT SECURE
Internet Protocol
185.95.87.173

SERVER OS AND ENCODING

I found that buldanvakfi.org is employing the Microsoft-IIS/8.5 operating system.

PAGE TITLE

Buldan Eğitim ve Dayanışma Vakfı

DESCRIPTION

CONTENT

This web page has the following in the web site, "Buldan Eğitim ve Dayanışma Vakfı Burs Yönergesi." We saw that the web site also stated " Kişi veya kuruluşlar, arzu ettiği miktarda vakfımıza bağış yapabilmektedir." It also said " Kendilerine güvenen, üretken bireyler olmaları için; kadınlarımızı bilinçlendirmek, kişisel. Başarılı ancak maddi desteğe ihtiyacı olan öğrencilerimize destek sağlamak ve burs vermek. Yaşlı bireylere ilişkin toplumsal duyarlılığı arttırmak, onların yaşam kalitesini yükseltmek için. Bu web sitesi, Buldan Eğitim ve Dayanışma Vakfına aittir." The header had Buldan Eğitim ve Dayanışma Vakfı as the highest ranking optimized keyword.

VIEW SIMILAR BUSINESSES

jays orchid species

Friday, February 13, 2009. Pink tulips, Ottawa Tulip Festival. Crocus - the first flowers of spring 2008. Lotus flowers and lotus ponds all over the beautiful Cambodia. Like no other country I have seen in this world, Cambodia has exotic and most beautiful blossoming lotus flowers all over. Lotus ponds where ever you look, walk or drive.

Почивки - БЪЛГАРСКА КОМПАНИЯ ЗА ТУРИЗЪМ ООД

Боромеови острови - истински рай в полите на Алпите,. Замъка Шонбрун - Изящество и уникалност. Национален парк Езерото Накуру е поредното уникално място. Брюксел - столицата на Европа. Мечтата на живота ми! Ти си нежна приказка . Мечтата на живота ми! Ти си нежна приказка. По пътя към замъка Марксбург, който е единственият напълн.

BayikuBayimu

Setiap orang bisa saja memiliki alergi susu sapi, namun kasus ini lebih banyak ditemui pada bayi. Namun kabar gembiranya, rata-rata alergi ini akan menghilang seiring dengan bertambahnya usia si bayi. Oh ya, hampir .